Sfaturi si trucuri pentru imprimanta

by in Articole .

1. Printarea in ordinea corecta

Marea majoritate a imprimantelor de tip laser vor printa paginile astfel incat la final paginile printate vor fi cu fata in jos. Pentru un document cu mai multe pagini, acesta pune paginile in ordinea corecta atunci cand intoarceti teancul de hartii printate. Majoritatea imprimantelor de tip inkjet printeaza paginile cu fata in sus, lucru care va insemna in mod normal ca prima pagina va fi deasupra teancului, deci va trebui sa rearanjati ordinea paginilor. Cateva imprimante au o  optiune incorporata care tine cont de aspectul acesta al printarii in ordinea potrivita, insa din pacate, nu toate imprimantele au aceasta optiune si este posibil sa fiti nevoiti in cazul unor imprimante sa puneti hartiile printate in ordinea corecta.


2. Reduceti programele de care nu aveti nevoie

Unele imprimante, de regula imprimantele de tip "All In One", instaleaza o multitudine de programe si softuri de care nu aveti nevoie in mod necesar si pe care probabil ca nici nu vi le doriti in propriul calculator, in marea majoritate a cazurilor aceste programe fiind irelevante, ocupand spatiu degeaba si nefiindu-va de folos. Atunci cand instalati imprimanta, cautati "Custom option". Intrand in "Custom option" puteti alege ceea ce imprimanta va va instala pe calculator, astfel puteti renunta la softurile pe care imprimanta vi le instaleaza insa de care nu aveti nevoie sa va incurce.


3. Nu este nevoie sa cumparati cartuse noi

Desi este o varianta foarte populara si utilizata de marea majoritate a utilizatorilor de imprimante, este posibil sa nu fi auzit de varianta de refill cartuse. Varianta aceasta se refera la reumpleri cartuse, asa cum veti vedea scris cateodata in dreptul unor magazine de pe strada. Nu va mai fi nevoie sa cheltuiti foarte multi bani pe cumpararea unor cartuse noi. Tot ce este necesar este sa luati cartusele goale si sa le duceti la un centru refill. Acolo, specialistii vor lua cartusele goale, iar in urma unor procedee de specialitate, cartusele vor fi golite, curatate, iar apoi incarcate. Astfel se realizeaza tehnica refill cartuse, o tehnica aleasa si indragita de foarte multe persoane. O metoda eficienta care va va face economii foarte mari pe termen lung.

Latest update: Aug 06, 2015

Copyright © 2012 LINKSTAR SRL

www.price.ro - your shopping expert